Има един моден аксесоар, който определено е на фокус този сезон и това са така популярните забрадки за глава, които бяха актуални преди около 15 години, но сега се връщат преобразени, обновени и още по-красиви от всякога. И докато преди повече от десетилетие можехме да видим само кърпи, които са тип бандана, изработени от памучна материя, то днес определено има доста голямо разнообразие по отношение на материите, цветовете и формите.

Най-предпочитаните и популярни материи кърпи за глава това са тези от сатен и коприна, а компания им правят и тези от кожа, тюл и дори шушляк. Според това дали искате да постигнете спортна или елегантна визия, зависи и това какво ще изберете. сатенът и коприната естествено се свързват в по-елегантен аутфит, докато кожата и тюла със спортен такъв. Може да съчетаете тези кърпи както с ефирна рокля, така и с ефектни слънчеви очила и обемни обеци, или пък гащеризон от деним или рокля с флорален принт. Що се отнася до формите, то освен квадратни, има правоъгълни и триъгълни кърпи, а това кой тип ще изберете зависи изцяло от вас и вашите предпочитания. Цветовете са пъстри, наситени, като преобладават и пастелните тонове. Може много да експериментирате и имате доста голямо поле за изява.

Що се отнася до това къде да намерите наистина зашеметяващи и красиви забрадки за глава, то такива наистина ще намерите в онлайн бутикът Nikole Collection. Очаква ви страхотен избор от различни цветове, красиви и устойчиви материи и ефектни десени, с които да бъдете неотразима. Освен това ще се радвате и на супер изгодни цени, много бърза доставка до всяка една точка в страната, както и опция за тест и преглед преди заплащане.

Така, че ако все още не сте се сдобили с този моден аксесоар, побързайте да го направите. Разгледайте тяхната невероятна колекция от забрадки и кърпи за глава и направете своя избор още сега. Сигурни сме, че ще останете много доволни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *