Празниците отдавна вече са само сладък спомен, а работният ритъм е възстановен и вместо поздрави за новата година, все по-често поглеждайки телефона си виждаме известие за неплатени сметки, или чакащи вноски по старите ни кредити. И като казах стари кредити, имам предвид наистина отдавна отпуснатите банкови кредити, които за съжаление с всяка изминала година се превръщат във все по-голяма и по-голяма тежест за всяко домакинство. Ясно е, че когато се е наложило да вземем пари на заем от банкова институция, сме се обвързали със стабилен договор, който ни задължава в продължение на дълги години чинно да изплащаме своя кредит, заедно с вървящите ръка за ръка с него лихви, такси и комисионни, но за съжаление докато кредитът ни се топи бавно и трудно, то лихвите по него и таксите, които банките налагат, нарастват все по-бързо, дори не веднъж а няколко пъти годишно, когато банковите институции актуализират своите тарифи. 

За жалост финансовата тежест на нарастващите такси и лихви винаги се поема от кредитополучателя и ние сме се съгласили доброволно с тези промени от страна на банката, още когато сме подписали договора си за финансиране. Трябва ли обаче да търпим това и безропотно да плащаме все повече и повече, докато най-накрая се окаже, че сме върнали многократно по-висока сума, от взетата преди години? Също като мобилните оператори, банковите институции винаги предлагат по-добрите и по-примамливите оферти на своите нови клиенти и това е съвсем логично, защото се стараят да привлекат нови клиенти, вместо да се опитват някак си да облекчат старите си кредитополучатели. Дори и да попитате за предоговаряне, рядко, да не кажа и невъзможно е да получите по-добри условия, а и дори това да се случи, отново ще трябва да се обвържете с дългогодишен договор, който също и като стария ви кредит, крие риска от едностранна промяна на условията, разбира се в полза на банката и вие отново ще се окажете в капана на вашия договор. 

Вече не е нужно да търпите това и причината е не това, че някой с магическа пръчица е отменил кредитите ви, а наличието на небанкови институции, които предлагат бързи и гъвкави решения за ситуации, подобни на вашата. Да, става въпрос за Кешкредит – бързи кредити. Това удобно и универсално решение ще ви спаси когато средствата ви се топят неусетно, а до датата на следващата ви заплата остава толкова много време. Сметките продължавата да ви притискат, трябва да внесете и вноската по кредита си, а салдото по дебитната ви карта е направо плачевно. Не се отчайвайте, вземете своя бърз кредит и решете финансовите си проблеми само с няколко клика, защото процедурата по кандидатстването за бърз кредит е максимално улеснена, а одобрението пристига светкавично – само за 6 минути, за да можете отново да си поемете дъх и да се усмихнете.

С бързите кредити на Кешкредит можете не само да разрешите текущите си финансови затруднения, но и да погасите стария си кредит, който отдавна вече се е превърнал във воденичен камък на врата ви, защото за разлика от банките, небанковата институция бързо и лесно отпуска суми до 4000 лв, а това е напълно достатъчно както за текущите ви сметки, така и за погасяване на остатъка от стария ви кредит, а ако се нуждаете от помощ, консултантите на Кешкредит ще отговорят на въпросите ви и ще ви помогнат да преминете през и без това лесната процедура на кандидатстване. С гъвкавите си и прозрачни решения, компанията бързо ще се превърне във ваш доверен партньор във всяко начинание и винаги, когато имате нужда от бърза финансова инжекция, тя ще е насреща, за да не се налага да се лишавате от това, което искате да си купите или да търсите пари на заем от близки и познати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *