продажба на автомобили втора ръка

Ако искате да се насладите на бърза и успешна продажба на Вашия автомобил втора ръка, има начин да го направите. Има някои малки трикове, които със сигурност биха подобрили представянето на автомобила по време на огледа от потенциален купувач. Какво трябва да направите преди да публикувате Вашия автомобил за продажба в Pazarluk.com?

На първо място – преведете го в добър външен вид. При продажба на автомобил втора ръка, превозното средство трябва да изглежда безупречно – както отвън, така и вътре! След като сте го направили, изберете подходящо място, където да направите снимките. В обектива на Вашия фотоапарат трябва да влиза единствено автомобила за продажба. Не трябва да се виждат други коли или хора, които да разсейват потребителя.

Ако в работата на двигателя се забележат недостатъци или необичайни шумове, периодично го стартирайте и го оставяйте на празен ход. По този начин двигателят няма да има време да се охлади, което означава, че няма да се повреди и купувачът вероятно няма да изчака, докато двигателят се охлади напълно.

Вслушайте се в работата на задвижващите ремъци на двигателя. Ако в изправно състояние издават скърцане или свиркане, обработете ги със специална смазка.

Напълнете резервоара за гориво с качествен бензин с добавка на горивна добавка. След това двигателят ще работи безпроблемно.

Сменете маслото в двигателя на възможно най-вискозно. Колкото по-висок е вискозитетът на маслото, толкова по-тихо ще работи двигателят на вашата кола.

Ако охлаждащата система тече, специални добавки ще помогнат за премахване или поне прикриване на теча, изборът на който в автомобилните магазини днес е доста голям.

Полезно е всички гумени уплътнения да се третират със силиконова грес, от което те ще придобият добър външен вид. Изтриването им с масло не винаги е рационално, тъй като с течение на времето върху него се залепва прах.

Няма смисъл да купувате и инсталирате скъпа аудио система със субуфер и усилвател в колата – накрая няма да се изплати. По-добре е да вземете евтино стерео с USB вход и да го оборудвате с евтини високоговорители, като ги инсталирате на стандартни места.

Тези малки трикове биха улеснили продажбата на Вашия автомобил втора ръка. Ако все пак Вашия автомобил не е в идеално състояние, не подвеждайте купувача! Той рано или късно ще го разбере!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *